Event Info

DRAG NL organiseert van 12-06-2020 tot en met 14-06-2020 een evenement op het vliegveld van Drachten (Friesland). DRAG NL draagt het financiƫle risico en garandeert dat het evenement bij te weinig inschrijvingen en/of slecht weer door gaat!

Bij omstandigheden die we redelijkerwijs niet in de hand hebben en waardoor het evenement niet door kan gaan garanderen wij u volledige restitutie van uw inschrijfgeld (excl. kosten ticketshop, iDEAL e.d..).

DRAG NL maakt gebruik van het team, tijdswaarneming en de technische keuring van de Dutch Hot Rod Association. Ook zullen wij gebruik maken van de inschrijfmodule & Ticketshop van de DHRA.

Online inschrijven en betalen kan tot 4 weken voor aanvang van het evenement. Daarna is er geen online inschrijving meer mogelijk. Betaling of inschrijving aan de poort is niet mogelijk. De prijzen zijn te vinden op onze website.

Elke deelnemer dient een geldige race licentie te bezitten. Voor de Nederlandse deelnemers is deze licentie aan te vragen bij de KNAF (voor auto’s) en bij de KNMV (voor motoren). Weekend licenties zullen beschikbaar zijn op de voorwaarden gesteld door de betreffende ASN.